Aktualno, Prosta delovna mesta, Zaposlitev

Prosta delovna mesta: Nudimo zaposlitev v spletni turistični agenciji

15. 10. 2015

Pregledujete prosta delovna mesta? Vas mika zaposlitev v turizmu? Življenje je knjiga in tisti, ki ne potujejo, preberejo le eno stran. V podjetju Pionir d.o.o. se že vrsto let ukvarjamo s turizmom in v veselje nam je, da smo na nek način prisotni pri tako prijetnem delu življenja, kot so dopust, potovanja in sprostitev. Trenutno lahko na našem portalu Apartmaji Direkt iščete namestitve v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem in rezervacijo namestitve opravite sami, direktno pri lastniku. Odločili pa smo se, da našo dejavnost še razširimo in popotnikom še bolj pomagamo pri izbiri idealne destinacije in idealne namestitve, zato bomo odprli turistično agencijo, za katero bodo na voljo prosta delovna mesta. Za začetek zaposlitev nudimo eni osebi, ki izpolnjuje spodaj zapisane pogoje.

Trenutno v podjetju iščemo novega sodelavca/sodelavko, in sicer za delovno mesto vodja turistične agencije, zato vabimo vse, ki obožujete turizem, imate primerno izobrazbo in izkušnje, da pošljete prošnjo. Trenutno nudimo redno zaposlitev eni osebi, in sicer za določen čas, plačilo pa je sestavljeno iz fiksnega in stimulativnega dela. Na povezavi http://www.zasluzek.org/zaposlitev/ boste našli dodatne informacije o prostem delovnem mestu, pogoje, katere morate izpolnjevati in pa obrazec, preko katerega pošljete prošnjo. Prijave sprejemamo izključno preko obrazca na povezavi.

Prosta delovna mesta
Prosta delovna mesta – Nudimo zaposlitev v spletni turistični agenciji

V kolikor vas veseli delo v turizmu in izpolnjujete zahtevane pogoje, potem ne odlašajte in se še danes prijavite za novo priložnost!

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE