Razno

Kaj je to stretch folija in čemu je tako uporabna

5. 8. 2022

Stretch folija zagotavlja odlično zaščito vaših izdelkov pred prahom in umazanijo ter izboljša stabilnost med transportnim procesom. Kakovostna stretch folija – nakup preko spleta je na tej povezavi. Izdelke na paleti lahko ročno ali strojno ovijemo in tako pripravimo za transport ali skladiščenje. Na povezavi ponujajo različne vrste oziroma vrste streč folij, ki zagotavljajo optimalno zaščito izdelkov. Z veseljem vam bodo svetovali in vam pomagali izbrati izdelek, ki najbolj ustreza vašim zahtevam. Z izbiro prave vrste streč folije zagotovite boljšo zaščito izdelka, hitrejšo in enostavnejšo pripravo na transport ter znižate stroške pakiranja.

stretch folija

Stretch folija je namenjena paletizaciji izdelkov, ki jih ni mogoče hermetično oviti. Ta elastična torej raztegljiva folija omogoča enostaven postopek ročnega ali strojnega ovijanja palet. Mini stretch folija pa zagotavlja zaščito med shranjevanjem in transportom. Ta izdelek močno olajša ročno zavijanje in pakiranje. Prozorna folija je zelo elastična in zagotavlja zelo preprosto obliko zaščite pred prahom in umazanijo. Kolut z mini streč folijo je nameščen v ročnem podajalniku, kar zagotavlja še hitrejše pakiranje.

Predstretch folija ima manjšo prostornino in težo kot standardna stretch folija in tako zavzame manj prostora za shranjevanje. Ker je folija med proizvodnim procesom predraztegnjena, je poraba materiala manjša. To pomeni manj odpadkov in boljšo stroškovno učinkovitost. Poleg tega predstretch folija omogoča veliko hitrejši in učinkovitejši postopek ročnega ali strojnega pakiranja izdelkov ali palet. Raztegljiva folija za ročno ovijanje palet in zaščito izdelkov pred prahom, umazanijo in vlago med skladiščenjem ali transportom je zelo vzdržljiva in zagotavlja optimalno zaščito izdelka ali palete. Na voljo je več vrst ročnih filmov, ki ustrezajo vašim potrebam in vrsti uporabe. Katera je za vas najboljša, se posvetujte s strokovnjakom in našel vam bo pravo folijo glede debeline ter načina zavijanja, dolžine in širine navitja, ki bo za vas optimalen za pakiranje stroškovno in časovno. Standardne folije so vedno na voljo, posebne dimenzije, personalizirane in barvne pa se izdajajo po naročilu.

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE