Aktualno, Delo v tujini, Prosta delovna mesta, Študentsko delo, Zaposlitev

Se počutite ujeti v svet, ki ne ceni vašega dela in znanja?

7. 10. 2016

Se počutite ujeti v svet, ki ne ceni vašega dela in znanja? Vam ne priznava vašega prispevka k uspehu in vam pogosto nalaga nesmiselne naloge in obveznosti? Iskalci zaposlitve, koliko priložnosti imate, da se lahko izkažete s svojim znanjem? 

Pogosto se zdi, kot, da je vsak trud, vsako delo, naj si bo iskanje zaposlitve ali sama zaposlitev brez smisla in obsojeno na neuspeh. 80.000 ur delovne dobe, oziroma 9 let življenja zavrženih in izgubljenih. Si res želimo tako zaposlitev?

Imam dobro in slabo novico. Dobra novica: Imamo možnost izbire in moč, da svojo karierno pot oblikujemo po naših željah. Slaba novica: nihče tega ne bo naredil namesto nas. Za svojo kariero smo odgovorni povsem sami.

Obstaja še ena dobra novica. Na spletni strani Prosta delovna mesta lahko brezplačno dobite priročnik Kako si ustvariti kariero in najti dobro zaposlitev.

Ta priročnik ponuja odlično izhodišče, da z oblikovanjem ustrezne miselne naravnanosti postavimo svojo kariero na trdne in zdrave temelje.

V priročniku boste spoznali smernice razmisleka, kakšna kariera vam bo najbolje ustrezala in vas najbolje izpolnjevala. Kaj potrebujemo, da bomo uspeli oblikovati uspešno in izpolnjujočo kariero?  Morda to ni le služba s čim manj stresa in čim višjo plačo. Ali pač? 🙂

Si predstavljate, kaj se lahko zgodi, če priročnik vzamete resno in si z njim pomagate do lepše kariere?

 • Čas, preživet na delovnem mestu, se vam ne bo zdel izgubljen
 • Imeli boste občutek, da ste nekomu pomembni in koristni
 • Vaš doprinos bo cenjen in spoštovan
 • Bolj boste cenili same sebe in tudi druge
 • Vaše zadovoljstvo se bo širilo in “okužilo” tudi druge
 • še, in še, in še…

Preprosto, izplača se vsaka minuta, ki jo posvetimo načrtovanju zaposlitve in kariere. Sedaj pa pojdimo in naredimo nekaj dobrega za svojo kariero. 🙂

Če želite dobiti brezplačen priročnik, izpolnite spodnji obrazec.

  Vaše ime

  Vaša e-pošta

   

   

  Kako najti dobro zaposlitev

  5/5 - (1 vote)

  Morda vas zanima tudi:

  CLOSE
  CLOSE