Razno

Kapun čebelarstvo na Goričkem in medeni zakladi za vas

19. 6. 2022

V srcu krajinskega parka Goričko je raj za čebele, ki si ga poglejte tukaj www.medenizaklad.si in zgodba vas bo presunila. Koliko ljubezni in znanja je vloženega v krajnsko čebelo ter njene izdelke. Čebelarstvo Kapun je eno redkih, kjer delajo na roke in se posvetijo vsem čebelarskim izdelkom. Na razpolago imajo veliko različnih vrst medu, propolis, sveče iz naravnega voska in darilne programe v lični embalaži, ki so primerne za osebno obdaritev ali za podjetja za poslovne in druge stranke. Na spletu zgolj naročite in v nekaj dneh dobite vse na vašo lokacijo. Certifikati vam zagotavljajo, da gre za pristne slovenski kakovosten izdelek in neokrnjene narave.

Kapun čebelarstvo

Kapunovi skrbijo za okolje, naravo in čebele tako, da je okolje res čisto ter lahko čebele naberejo najboljše čebelje pridelke. Imajo dovolj površine za pašnjo čebel. Te obravnavajo z ljubeznijo in spoštovanjem ter ročno. Vsak izdelek je produkt veščih rok in ljubezni do čebel ter narave, kar boste prepoznali, saj so izdelki odličnega okusa, zdravi za vaše telo. Poleg tega izgledajo res lepo.

Med čebele nabirajo skozi vso sezono. Ker ob različnih letnih časih oziroma v različnih mesecih cvetijo različne rastline, imajo na razpolago med, ki ga čebele naberejo v tistem času cvetenja. Zato ni vedno na razpolago določena vrsta medu, ker ni sezona ali pa jo zagode vreme. Čebele namreč ne morejo nabirati, če ni sonca v času cvetenja. Sveče, ki jih boste prižgali v vašem domu nimajo dima in nimajo nobenega sonca ter drugih primesi, kot je to v drugih svečah, ampak je studi stenj naraven iz bombaža.

Če naročite direktno pri proizvajalcu je seveda to za vas prednost glede kvalitete proizvoda in porekla ter tudi ugodnejše cene brez prisednika. Ti izdelki so neprecenljivi in na srečo jih proizvajajo v Sloveniji, da se lahko tudi zapeljete na izlet na kmetijo ter vse preverite na lastne oči.

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE