Znanost in tehnologija

Inkubator – vrhunska kvaliteta za najboljše rezultate

24. 3. 2024

Inkubator je obvezen del vsakega resnega laboratorija, ne glede na to ali ta deluje v svetu raziskav, medicine, farmacije in analitike živil ali živilske industrije. Vrhunske inkubatorje prvovrstne kvalitete si lahko ogledate in jih naročite na spletni strani podjetja Celab d.o.o. – https://celab.si/inkubator/. V njihovi ponudbi so vam na voljo inkubatorji priznane blagovne znamke Memmert, ki slovijo po svoji vzdržljivosti, občutljivosti in izjemni natančnosti. Inkubator Memmert bistveno izboljša kakovost dela v laboratoriju, vpliva na večjo natančnost podatkov in pomembno vpliva na optimizacijo stroškov, ki nastanejo tekom raziskav, analize vzorcev ali diagnostičnega dela.

inkubator

Občutljiv in natančen inkubator

Memmert je splošen inkubator, primeren za vse naloge, ki se odvijajo pri temperaturah do +80°C. Najpogosteje ga v laboratoriji uporabljajo za inkubacijo živih kultur pri +37°C. Naprava ima številne precizne tehnične prilagoditve, ki omogočajo enostaven nadzor nad pogoji inkubatorja. Na račun natančnih senzorjev je nemogoče, da bi pogoji v inkubatorju ‘podivjali’. Tako so na primer popolnoma izključene temperaturne prekoračitve, ki bi lahko poškodovale ali trajno uničile shranjene vzorce. 

Spodaj so naštete nekatere ključne funkcije in prednosti, ki jih vašemu laboratoriju prinaša Memmert inkubacijska naprava_

 • delovanje pri nadzorovanem temperaturnem območje do +80 °C,
 • na voljo vam je kar 8 različnih modelnih velikosti inkubatorja od 32 l do 749 l,
 • 2 zmogljivostna razreda naprave: osnovni (enojni display) in plus (dvojni display)
 • dve izjemno uporabni funkciji kroženja zraka v napravi: naravno (N) in prisilno (F) kroženje zraka,
 • dvojna vrata – notranja izdelana iz odpornega stekla in zunanja iz nerjavečega jekla, ki nudijo dober pregled nad shranjenimi vzorci, brez padca temperature, ki nastane zaradi odpiranja vrat običajnega inkubacijskega sistema,
 • enostavno upravljanje inkubacijske naprave preko upravljalnega displaya, pri zmogljivostnem razredu plus. Tako lahko hitro, enostavno in brez težav aktivirate sterilizacijo v inkubatorju ali katero drugo v danem trenutku potrebno funkcijo.

Sodobna tehnologija v vašem laboratoriju

Če si želite pri svojem laboratorijskem delu upravljati le z najboljšo opremo in napravami, potem je inkubator Memmert zagotovo pravi za vas. Ta priznan proizvajalec laboratorijskih tehnoloških naprav ima za sabo več kot 65 let izkušenj in naprednega razvoja, ki pomaga pri doseganju najvišje zastavljenih ciljev. Pri oblikovanju in izpopolnjevanju njihovih produktov so jim v veliko pomoč prav praktične izkušnje uporabnikov in njihovi predlogi.

inkubator 1

Med najboljše dodelave, ki jih ima njihov inkubator, štejemo:

 • inkubator je moč upravljati preko patentiranega intuitivnega barvnega TFT zaslona na dotik in zgolj enega gumba. Tako vam je omogočeno popolnoma enostavno in nadvse pregledno delo.
 • številne možnosti programiranja in dokumentiranja (Ethernet, USB). Pri tem je potrebno omeniti tudi izjemno zmogljivo programsko opremo AtmoCONTROL.
 • kar 3-letna garancija z možnostjo podaljšanja za 1 leto.
 • inkubatorji so izdelani iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla 1.4301, ki je odporen na korozijo.
 • naprava je izredno enostavna za vzdrževanje in čiščenje.
 • zelo velika grelna površina, saj so grelni elementi integrirani v vseh štirih notranjih straneh komore. Na ta račun je zagotovljeno uravnavanje temperature v komori.
 • inkubator ima priložen kalibracijski certifikat za temperaturo +37 °C.
 • vsaka napravo pred odhodom na tržišče varnostno preizkusijo in jo označijo z vsemi potrebnimi certifikati in oznakami.

Stavite na najboljše

Z nakupom Memmert naprave za inkubacijo boste svoji laboratorijski ekipi zagotovili izjemno napravo, ki jim bo olajšala delo in poskrbela za visoko produktivnost in natančne laboratorijske rezultate.

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE