Zdravje

Implantati, ki nadomestijo izgubljen zob, naj bodo kvalitetni

26. 4. 2024

Implantati so protetični pripomočki, ki učinkovito nadomestijo korenino zoba. Vgrajuje se jih v čeljustno kost, opravljajo pa nalogo naravne zobne korenine. Pri vgradnji implantatov gre za relativno velik poseg v ustni votlini, zato je zelo pomembno, da delo zaupate strokovnjaku – na spletni strani Doktor 1A pridobite najboljšo ponudbo za kvaliteten implantat in izberite ponudnika zobozdravstvene storitve, ki bo svoje delo dobro opravil. Za dolgoročen uspeh vgrajenih implantatov je potrebno dolgoročno sodelovanje in zaupanje med vami in izbranim zobozdravnikom, saj je omenjene konstrukcije potrebno redno vzdrževati in jih negovati. Preglejte mnenja klientov in izberite zobozdravstveno ordinacijo, ki kar najbolj ustreza vašim željam in pričakovanjem.

implantati

Prednosti, ki vam jih prinašajo zobni implantati

Implantat se vgradi v čeljustno kost in služi kot najboljša zamenjava naravne korenine. V kolikor so kvalitetno izdelani, predstavljajo najboljšo možno rešitev, ki omogoča popolnoma naraven videz zob, pravilen ugriz in čudovit nasmeh. Poleg tega, da implantati popravljajo številne nepravilnosti v zobni votlini in prispevajo k ustrezni funkciji zobovja, pa je njihova poglavitna prednost tudi estetske narave. Pacient, ki se odloči za vgradnjo implantatov, se bo lahko namreč ponovno samozavestno smejal, nemoteno jedel, bolj pravilno govoril in bistveno lažje užival v najrazličnejših vsakodnevnih aktivnostih, ki jih do sedaj zaradi težav z zobmi ni mogel početi.

Če tudi vas moti nepopolno zobovje, manjkajoč zob ali več njih, potem spoznajte številne prednosti zobnih implantatov in se lažje odločite za poseg:

  • izboljšan videz in naraven izgled – zobni implantat so po videzu, občutku in funkcionalnosti popolnoma primerljivi z naravnim zobom.
  • vzdržljivost – predstavljajo trajno rešitev in jih ni potrebno menjavati.
  • izboljšajo samozavest tistega, ki jih nosi. Nasmeh sedaj ne bo več problem.
  • boljša ustna higiena, saj implantat zaščiti naravno kost in tako prepreči izgubo ali propadanje čeljusti. Poleg tega pa implantati ščitijo zdrave zobe in preprečujejo njihovo premikanje.
  • izboljšan govor, saj ni potrebnega posebnega prilagajanja pri izgovorjavi besed.
Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE