Zdravje

Estetska kirurgija vam lahko pomaga do več samozavesti

10. 7. 2024

Si želite izbrisati znake utrujenosti in staranja na naraven način? Potem ste na pravem mestu, saj vam lahko estetska kirurgija pomaga do želenega videza in dobrega počutja. V estetski kliniki Omnia verjamejo, da lahko minimalni invazivni estetski tretmaji, kot so na primer uporaba botoksa in dermalnih polnil, pa tudi izboljšanje strukture kože s pilingi in mezoterapijo, primerni za prav vsako žensko, ne le za svetovne zvezde, ki jih vidimo na filmskih platnih. Vsaka ženska si zasluži videz in telo, v katerem se počuti samozavestno, odločno in lepo.

estetska kirurgija

Estetska kirurgija – minimalno invazivni tretmaji

Za estetske tretmaje, kot so uporaba botoksa, dermalnih polnil ter pilingi in mezoterapija, ki izboljšajo strukturo kože, povrnejo obrazu volumen, odpravijo ali zabrišejo gube in zmanjšajo učinke staranja, velja, da so minimalno invazivni. Prednost omenjenih ttretmajev je v tem, da so hitri in učinkoviti, saj v večini ne trajajo več kot 20 minut, njihov učinek je viden takoj oz. v zelo kratkem času po samem tretmaju. Na tem mestu omenimo, da rezultati takšnih tretmajev trajajo različno dolgo, od 6 mesecev, pa tudi vse do 2 leti, lahko pa še dlje. Trajanje rezultatov je predvsem odvisno od preparata in njegove namembnosti. Začasni tretmaji ima tudi veliko prednost, saj predstavljajo varnost uporabe preparatov in naraven videz.

Estetska kirurgija – katere tretmaje še ponujajo v Omnii?

Poleg že omenjenih minimalno invazivnih tretmajev na kliniki Omnia, nudijo tudi laserske tretmaje in sicer tako za kožne in žilne spremembe, bradavice, pigmentne madeže, kot za pomlajevanje obraza in boljše celjenje ran. Omogočajo pa tudi druge estetske posege na telesu, kot so na primer operacije povečave dojk, dvig prsi oz. mastopeksijo ali zmanjšanje dojk oz. redukcijo.

Ne glede na to, za kakšno spremembo se boste odločili, vam bo estetska kirurgija pomaga izboljšati videz, da se boste v svojem telesu počutile lepše, bolj samozavestne in neustavljive.

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE