Razno

Domize nudi sodobno in funkcionalno pohištvo

5. 12. 2023

Vstopite v svet ponudbe podjetja Domize in odkrijte sodobno ter funkcionalno pohištvo priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Več si preberite na naslovu: https://domize.si/. Podjetje je znano po konkurenčnih cenah, certificiranih izdelkih in pestri ponudbi, ki zadovolji še najbolj zahtevne kupce. Pri Domize razumejo pomen udobja in domačnosti v vašem prostoru. Ponujajo pohištvo, ki ustvarja prijetno vzdušje in vam omogoča, da se počutite resnično doma. Sodelujejo s priznanimi proizvajalci, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost in estetsko dovršenost.

Udobje in kakovost sta ključnega pomena. Njihova ponudba miz in stolov za dom, vrtove in gostinske lokale izvira od svetovno priznanih italijanskih proizvajalcev. Certifikati kakovosti ISO 9001 potrjujejo vrhunsko izdelavo, privlačen dizajn pa zagotavlja, da je njihovo pohištvo elegantno in prestižno.

Domize

Ponudba vrhunskega pohištva priznanih proizvajalcev

Sodelujejo s svetovno priznanimi italijanskimi proizvajalci, kot so Ditre Italia, Dormiflex, La sedia, Domitalia, Connubia, Ethimo, Pedrali, Midj, Veneta sedie, Cizeta, Zg group, Doimo Salotti, Olivo & Groppo, Ferroluce, Lam luce in drugi. Njihovi izdelki združujejo visoko kakovost, certifikate kakovosti ISO 9001 ter prepoznaven dizajn, kar zagotavlja prestižno in trajno pohištvo za vaš prostor.

Družinsko podjetje z več kot 62-letno tradicijo ponuja opremo za čakalnice, pisarne, konferenčne dvorane in sejne sobe. Njihovi vrhunski pisarniški stoli odlikujejo 7-letna garancija, certifikat ISO 9001 pa potrjuje visoko kakovost njihove opreme.

Svetovanje arhitekta za popolno opremljanje prostorov

Pri opremljanju stanovanja, pisarne, družabnega prostora ali rekreacijske in športne dvorane vam bo na voljo arhitekt, ki bo ustvaril prostor, prilagojen vašim potrebam in željam. Prepustite se izkušenim rokam, da ustvarijo delovni in prosti čas, ki ga boste resnično uživali.

Sodelovanje s priznanimi proizvajalci

Sodelovanje s priznanimi proizvajalci pohištva, kot sta Zg Group in Doimo Salotti, prinaša kakovostne sedežne garniture, oblazinjene postelje, otroške sobe, vgradne omare in kuhinje. Privlačen dizajn, izjemna kakovost ter certifikati ISO14001 in ISO9001 potrjujejo vrhunskost njihovega pohištva.

Se želite prepričati o kakovosti in privlačnosti ponujenih izdelkov? Pokličite jih in se dogovorite za ogled v njihoem salonu. Ogled je mogoč tudi ob koncu tedna in med prazniki.

 

 

 

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE