Podjetništvo

Coaching vam pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev

8. 4. 2024

Ljudje imamo v življenju različne cilje, ki jih dosegamo eni lažje, drugi težje. Toda verjemite, čisto vsak se lahko nauči upravljati s svojimi mislimi in jih usmeri k optimalnemu pridobivanju uspeha. Pri tem vam bo v veliko pomoč coaching – trening posebnih veščin, ki vas nauči razmišljati kot zmagovalec. Ne glede na to, ali boste s pridobljenim znanjem pomagali drugim, začeli novo poglavje v življenju, naredili korenite spremembe na karierni poti ali kot vodja lažje motivirali svoje delavce, je eden od treningov NLP, Life in Business Coach, več kot primeren za vas. Za kateri program se boste odločili je odvisno predvsem od vaših želja in stopnje, ki ste jo v okviru Mastermind akademije že dosegli.

coaching

Pridobite certifikat za coaching

Certificiran in licenciran trener je tečaj, ki vključuje napredne tehnike in pristope NLP in coachinga. Znanje, ki ga boste dobili tekom tečaja,  vas opremi z vsemi potrebnimi kompetencami, s katerimi lahko pomagate tako sebi kot drugim do uspeha na osebnem področju (Life Coach) in tudi poslovnem področju (Business Coach. Za tečaj coachinga se odločajo tako tisti, ki imajo v prihodnje to dejavnost namen izvajati kot poklic in tudi vsi tisti, ki želijo tehnike NLP in coachinga učinkovito uporabljati pri različnih dejavnostih, kot so prodaja, zasebni življenjski cilji, vzgoja otrok, komunikacija s partnerjem ter odprava različnih blokad in strahov. Znanje z NLP tečaja lahko uporabite domala na vseh področjih, poleg tega pa boste lahko učinkovito pomagali tudi ljudem okoli vas.

Pridobite nove kompetence

Verjetno se sprašujete, komu vse je sploh namenjen coaching. Pri Mastermind Akademiji, katere ustanovitelj je priznani strokovnjak Aleksander Šinigoj, pravijo, da se lahko tečaja udeleži vsak, ki si v svojem življenju želi pomagati drugim, prispevati v skupno dobro ali pa si želi korenite spremembe v svojem življenju. Ključno pri tečaju je, da strokovnjaki z vami delijo dostop do znanj, tehnik in pristopov, ki jih uporabljajo najuspešnejši ljudje in poslovneži na svetu. Širok nabor pridobljenih kompetenc pa boste lahko nato vi uporabili na področjih, kjer vam to najbolj prav pride.

Poleg tega boste na tečaju spoznali tudi številne druge udeležence, s katerimi si boste lahko izmenjali zlata vredne izkušnje ali pa stkali nove prijatelsjke vezi, ki so danes tako v poslovnem, kot tudi zasebnem življenju bistvenega pomena. 

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE