Dom in vrt

Alu vrata: vhodna vrata vaših sanj

15. 5. 2023

Ste že kdaj razmišljali kakšna vrata kupiti, da bo poskrbljeno za vašo varnost in energetsko zaščito? Seveda morajo biti poleg tega tudi lepa in moderna, da boste na obiskovalce boste naredili odličen prvi vtis, ko bodo potrkali na vaša alu vrata. V današnjem članku bomo govorili, zakaj izbrati ravno to vrsto vrat.

alu vrata

Dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje

Lahko bi rekli, da so vrata iz aluminija večna. Ponašajo se z izredno dolgo življenjsko dobo, saj so čvrsta, obstojna in odporna na vse vplive iz okolja. Vzdrževanje je popolnoma nezahtevno in enostavno. Občasno nežno čiščenje z mehko krpo je edino, kar bodo vaša vrata potrebovala, da bodo še desetletja videti kot nova. Prihranite svoj čas in se odločite za kvalitetna alu vrata.

Privlačen izgled in odlična kakovost

V sodobnih gradnjah je aluminij eden najpopularnejših materialov. Ponuja atraktiven videz in odlično dopolni pročelje hiše. Uporabimo ga lahko tudi pri prenovi, saj klasičnemu objektu doda pridih novodobnosti. Vrata nudijo različne možnosti odpiranja in zapiranja ter prilagoditev širin in višin, zato jih lahko 100% prilagodimo kateremukoli objektu.

Vrata iz aluminija so razgradljiva in se lahko reciklirajo, zato ustrezajo visokim ekološkim standardom. Njihova konstrukcijska stabilnost je izjemna, saj sledijo tudi vsem standardom kakovosti.

Primerna za vse vremenske pogoje

Alu vrata so trdna in dolgo obstojna. Njihovega obstoja ne zmoti nobena vremenska razmera ali vpliv iz okolja. So odličen toplotni izolator, zato vas ne bodo razočarala v nobenem letnem času. Naj vam ne bo žal, če boste zanje odšteli nekaj denarja več, investicija se vam bo zagotovo povrnila. Vrata bodo z vami vsaj eno desetletje, njihova podoba pa se sploh ne bo spremenila.

Varnost pred požari in tatovi

Struktura aluminija je izjemno trdna in energetsko učinkovita. Alu vrata se lahko pohvalijo z odlično dodatno opremo, močno zasteklitvijo in preudarnimi možnostmi odpiranja. Vlomilci in požari nimajo nikakršne možnosti za zmago! Prav tako ni strahu, da bi se sosedi pritoževali nad hrupom iz vašega stanovanja. Zvočna izolacija aluminijastih vrat je namreč več kot odlična.

Unikatni detajli in kvalitetna izdelava

Stopite iz povprečja in si privoščite čisto nova alu vrata. Vsak mimoidoči bo že na daleč opazoval njihovo osupljivo podobo in premišljene detajle. Obiskovalce bodo vabila v notranjost hiše in jih navdajala z zanimanjem. Izberite trendovska, vrhunsko izdelana vrata z dolgo življenjsko dobo. Njihove tehnične in konstrukcijske rešitve ter trpežnost in stabilnost so primerne za vsak dom.

Izdelava po meri

Bi želeli vrata, ki so unikat in jih nima še noben v soseski? Pravi strokovnjaki bodo alu vrata izdelali individualno, glede na vaše želje in potrebe. Izbirali boste lahko med različnimi oblikami in slogom, ki bodo primerni za vse stilske okuse. Omejitev ni, zato se lahko odločite za nekaj tradicionalnega ali pa stopite izven svojih okvirjev in si privoščite ekstravaganten stil. Poiščite popoln barvni odtenek in kombinacijo, upoštevajte svoje želje in pozdravite nova vrata o katerih že dolgo sanjate. Igra z obsvetlobami in nadsvetlobami bo poskrbela za nepozabno izkušnjo. Vsakič, ko boste stopili v hišo skozi svoja nova alu vrata boste navdušeni.

Lepotni dodatki

Češnja na vrhu torte so prečudoviti dodatki, ki bodo krasili vaša vrata:

Steklo je zelo pomemben sestavni del, saj ponuja odlično izolacijo.
Kljuke, držala in ročaji pripomorejo k lepšemu izgledu in pomembno vplivajo na funkcionalnost ter varnost hiše.
• Tudi ključavnice, cilindrični vložki, samozapirala vrat, prstni čitalci, tolkala in kukala so dodatki, brez katerih danes ne gre.

Elegantna kljuka bo dopolnila videz vaših vrat.

Personalizirana vrata pravih strokovnjakov

V podjetju Cugelj izdelujejo vrata, ki jih boste občudovali čisto vsak dan. Sami boste izbrali model, izvedbo, dimenzije, barvo in kljuke, na koncu pa poslali povpraševanje za izračun cene. Več o najbolj popularnih modelih si lahko preberete v spodnjih vrsticah:

1. Vrata BasicLine
Krasijo jih enostavne in elegantne linije, zato so primerna za vse, ki si želijo klasičnega dizajna. So odlično toplotno in zvočno izolativna, varna in odporna na zunanje vremenske vplive. Za proizvodnjo uporabljajo visoko kakovostne materiale in enostransko prekrivno polnilo debeline do 74 mm. Izbirate lahko med štirimi različnimi barvami, na vrata pa boste dobili 3 leta garancije.

2. Masterline alu vrata
Ponašajo se s trendovskim dizajnom, zato so primerna predvsem za moderne objekte. Tudi ta vrsta ima odlično toplotno in zvočno izolacijo ter visoko stopnjo varnosti. Vremenske razmere jim ne bodo prišle do živega, zato so primerna za vse vrste okolij. Izbirali boste lahko med različnimi modeli, široko paleto barv in drugih dodatkov. Kombinirate jih lahko tudi z različnimi obsvetlobami ali nadsvetlobami.

3. PremiumLine
Ta vrsta vrat ima podobne lastnosti kot zgoraj omenjena modela, kljub temu pa je primerna predvsem za pasivne hiše. Na spletni strani cugelj.si si s pomočjo konfiguratorja sestavite čisto svoja alu vrata.

V primeru, da potrebujete pomoč pri izbiri, vam bodo strokovnjaki iz podjetja Cugelj z veseljem priskočili na pomoč. Odgovorili bodo na vsa vaša vprašanja, zato ne odlašajte in jih pokličite na telefonsko številko 080/ 16/ 99. Pišete jim lahko tudi na elektronski naslov info@cugelj.si.

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE