Dom in vrt

Alu vhodna vrata so vrata sodobnega doma

20. 6. 2019

Verjetno se boste strinjali, da je bogastvo, če imaš lasten dom. In opremiti ali urediti svoj dom je veliko veselje in privilegij. Želja vsakega je, da bi bil njegov dom lepo urejen, varen in funkcionalen. Ena od pomembnih stvari, ki jo je potrebno urediti v lastnem domu, so nedvomno vhodna vrata. Obiščite podjetje Pirnar in izberite prava zase!

Vhodna vrata so prvi stik obiskovalca z našim domom in zato je potrebno, da smo pri njihovi izbiri še posebej pozorni. Danes lahko izbiramo med široko paleto vhodnih vrat različnih proizvajalcev in ponudnikov. Lesena, PVC, kombinirana ali alu vhodna vrata – odločitev je vaša. Pred nakupom pa je dobro, da se prepričamo o prednostih posameznih vrst vrat in svoje želje uskladimo z našimi finančnimi zmožnostmi.

alu vhodna vrata

Vsaka vrsta vrat, bodisi lesena, PVC, kombinirana ali alu vhodna vrata, ima svoje prednosti in pa tudi slabosti. Vsaka vrata imajo tudi svojo ceno in svoj videz.

Aluminijasta vhodna vrata

Alu vhodna vrata lahko štejemo med vrata, po katerih kupci zelo povprašujejo. Razlog za to je v vrsti dobrih lastnosti, ki jih alu vhodna vrata imajo.

In njihove dobre lastnosti …

Poleg tega, da so izredno trdna in s tem zagotavljajo odlično varnost, so alu vhodna vrata odporna na vremenske vplive (dež, vlago, sneg) in mehanske poškodbe. So zelo nezahtevna za vzdrževanje. Potrebno je le, da vsake toliko časa obrišemo prah, ki se je na njih nabral, za kar potrebujemo le dobro krpo in nekaj časa. Niso potrebna posebna čistila, barve ali premazi.

Dobra lastnost alu vhodnih vrat je tudi, da so lahko narejena čisto v skladu z našimi željami. Alu material namreč omogoča različne izvedbe vrat, pri čemer lahko izbiramo obliko, razne barve, dekorje, kombinacijo z drugimi materiali. Če k temu prištejemo še možnost izbire različnih vrst držal in kljuk, elementov za zagotavljanje varnosti in raznih drugih dodatkov, je izbira skoraj neskončna in omejena samo še z željami in debelino denarnice.

Estetski videz je pomemben

Ko kupujete nova vhodna vrata ne zanemarite povsem estetskega videza. Velika škoda je, če v lepo urejeno stanovanje ali hišo vodijo vrata, ki so povsem v neskladju s stilom in izvedbo stanovanja oziroma hiše. Vrata naj se po barvi in materialu ujemajo z ostalim stavbnim pohištvom, torej okni in morebitnimi balkonskimi vratami. Prijetno in lepo za oko je, če je stil vrat v sozvočju s stilom hiše. Hiši, grajeni v podeželskem stilu vsekakor najbolj pristajajo lesena vhodna vrata, moderno grajena hiša pa bo imela najlepši izgled, če bomo vgradili alu vhodna vrata, ki bodo poudarila sodoben izgled doma.

Ponudba vhodnih vrat

Danes je na trgu vrsta ponudnikov vhodnih vrat, ki vam vrat ne bodo le izdelali, ampak vam bodo pri izbiri ustreznih vrat tudi svetovali in vam narejena vrata tudi vgradili.

Podjetje Pirnar

Eden izmed vodilnih ponudnikov vhodnih vrat v Sloveniji je podjetje Pirnar. Podjetje Pirnar je družinsko podjetje z večletno tradicijo, saj njihovi začetki segajo v leto 1968. Njihove izdelke odlikuje popolnost in natančnost izdelave, skrbno izbrani materiali, inovativnost, ki se odraža v sodobnih sistemih odpiranja vrat in zagotavljanju proti vlomne zaščite in pa njihov posluh za vaše želje. Pri podjetju Pirnar bodo namreč prisluhnili vašim željam, potrebam in finančnim zmožnostim in vam izdelali unikatna vrata.

Ponujajo vrata iz vseh vrst materiala, tako iz lesa, PVC vhodna vrata, alu vhodna vrata in pa vrata, ki so kombinacija različnih materialov. Med njihovimi kupci so predvsem priljubljena alu vhodna vrata, v kombinaciji s steklom. Če takšna vrata opremimo še z inovativnimi mehanizmi za odpiranje na dotik, pri katerem ne potrebujemo ključa,  najsodobnejšo protivlomno zaščito in jim dodamo še obvratno pritajeno osvetlitev, bomo dobili vhodna vrta, ki nam jih bo zavidal prav vsak mimoidoči.

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE