Aktualno, Delo v tujini

Dobro plačano delo na ladji

29. 3. 2015

Vas zanima kako lahko dobite dobro plačano delo na ladji, oziroma na luksuzni jahti?

V torek 5. maja, ob 20:00 vam bo več o tem povedala Maja Novak na brezplačnem spletnem seminarju. Če želite dobiti dostop do spletnega seminarja, izpolnite spodnjo prijavnico.

Prijava na brezplačni spletni seminar

Ime in priimek

E-mail

Pol ure pred spletnim seminarjem vam bomo poslali povezavo do spletnega seminarja

Maja Novak se je odločila za delo na ladji ko je bila stara 22 let. Zelo na hitro se je odločila, da želi v svojem življenju spremembo na bolje in se odpravila v tujino. Ker je bila vztrajna in pridna, se ji je trud bogato poplačal. V zadnjih letih je veliko delala na luksuznih jahtah, kjer je zelo dobro zaslužila. Ker je dobro zaslužila, je lahko veliko potovala. O svojih potovanjih in delu v tujini je napisala odlično knjigo z naslovom Esenca življenja na poti.

Danes se Maja ukvarja tudi s tem, da vam pomaga najti delo v tujini in vam svetuje vse v zvezi z njim. Če vas zanima delo na ladji, je Maja zagotovo prava oseba, ki vam lahko pomaga. Za začetek se prijavite na brezplačen spletni seminar, kjer boste dobili osnovne informacije o delu na ladji. Kasneje pa jo lahko kontaktirate in se dogovorite za osebni sestanek.

Preberite si tudi Majin članek z naslovom Delo na ladji, kjer boste izvedeli več o njej in njenem delu v tujini.

delo na ladji

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Prosta delovna mesta - poiščite si zaposlitev
Average rating:  
 0 reviews

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE