Splošni pogoji

Spletna stran Prostadelovnamesta.si je spletno mesto, ki je namenjeno tako ponudnikom kot tudi iskalcem zaposlitve.

SPLOŠNO

Spletna stran Prostadelovnamesta.si (v nadaljevanju spletna stran), je namenjena ponudnikom in iskalcem zaposlitve. Uporaba spletne strani je brezplačna.

Ta splošna pravila urejajo dostop in uporabo spletne strani, zato jih pred nadaljevanjem dobro preberite. Z uporabo spletne strani potrjujete, da ste z navedenimi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe splošnih pogojev zavezujejo. Upravljavec spletne strani si lahko pridružuje pravico do sprememb in dopolnitev pogojev uporabe. Spremenjeni pogoji uporabe veljajo od trenutka, ko so objavljeni na portalu.

Izraz uporabnik se nanaša tako na registrirane kot tudi na neregistrirane uporabnike portala.

 VSEBINA PORTALA

Vsem obiskovalcem portala je dovoljeno pregledovanje vsebin, oddajanje oglasov ter prijava na razpisane oglase. Brez soglasja upravljalca spletne strani je prepovedano kakršnokoli delno ali celotno kopiranje vsebine, ter objavljanje le te v kakršnem koli mediju. Upravljalec in lastnik spletne strani Prostadelovnamesta.si je podjetje Gorec d.o.o., Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje. Uredništvo portala vedno skrbi za primernost, točnost in nenazadnje ažurnost podatkov, objavljenih na teh straneh, vendar ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost, ažurnost…

Vse vsebine in storitve spletne strani so povsem brezplačne. Vsak uporabnik, ki objavi oglas soglaša, da bo oglas javno objavljen na spletni strani in s tem dostopen vsem preostalim obiskovalcem spletne strani.

Razen vsebin v sklopu zaposlitvenih oglasov, noben drug podatek ne bo javno objavljen.

IZJAVA DELODAJALCA PO ZPDZC-1

Delodajalec se z uporabo storitev spletne strani zavezuje k spoštovanju Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC-1). Vsak delodajalec, ki objavi zaposlitveni oglas na spletni strani oz. pošlje oglas za objavo na spletni strani upravljalcu spletne strani, sprejema in izjavlja: ”Kot delodajalec s strinjanjem s Splošnimi pogoji uporabe spletne strani obenem izjavljam, da imam ustrezno dejavnost, vsebina katere se nanaša na objavo posameznega oglasa, opredeljeno v ustanovitvenem aktu oziroma vpisano v register.”

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec spletne strani se zaveda pomembnosti zanesljivega varovanja zasebnosti vsakega uporabnika portala in zbira osebne podatke, kot so e-poštni naslov in osebno ime.

Osebni ter kontaktni podatki iz prijave na razpisano delovno mesto bodo posredovani samo osebi, ki je oddala oglas in ne bodo javno objavljeni na spletni strani.

Osebni podatki bodo uporabljeni za lastne evidence ter za obveščanje o storitvah ali izdelkih, ki so ali bodo na voljo. S prijavo na zaposlitveni oglas ali oddajo zaposlitvenega oglasa na spletni strani se strinjate, da vam smemo na vaš elektronski naslov pošiljati naša redna ali občasna elektronska obvestila oziroma druga morebitna izredna sporočila.

Izdajatelj ščiti osebne podatke posameznikov pred vsakim nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem.

Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in poslovnim partnerjem brez privolitve uporabnika.

 NAŠE IN VAŠE ODGOVORNOSTI

Vsi obiskovalci spletne strani uporabljajo vse storitve iz strani Prostadelovnamesta.si na lastno odgovornost in v celoti odgovarjajo za vse vsebine, besedila, slike in drugo gradivo, ki ga posredujejo na oz. preko spletne strani.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CLOSE
CLOSE