Razno

Smrekovo mazilo – cena je prava

15. 4. 2021

Vsakdo se je že kdaj srečal z različnimi bolečinami v mišicah, sklepih in hrbtenici ali drugimi vrstami nevšečnosti kot so poškodbe, piki žuželk in žulji. Seveda si bi vsi želeli te stvari čim bolj omiliti, za kar je dobra izbira smrekovo mazilo. Cena tega je celo ugodna glede na to, da je primeren za uporabo po celem telesu.

smrekovo mazilo cena

Smrekova smola je glavna sestavina, in je kot taka ključna za smrekovo mazilo. Cena nakupa pa ne zajema samo smole saj mazilo poleg tega vsebuje še čebelji vosek ter nekaj drugih naravnih rastlinskih olj. Glede na narejene raziskave, naj bi mazilo spodbujalo obnavljanje celic in tkiva ter preprečevalo okužbe. Pričakovali bi, da bi bila za smrekovo mazilo, cena kar visoka, vendar se povsem motite.  Ne bo vam potrebno odšteti kaj več od desetih evrov za preizkus njenega delovanja kar pomeni, da za smrekovo mazilo cena ne bo nikoli previsoka. Ne le, da se lahko uporablja kot nanos na boleče ali razdraženo mesto, temveč je primerno tudi za notranjo uporabo/zaužitje. To naj bi se storilo do štirikrat dnevno in sicer po polovico kavne žličke. Ker ne slovi po ravno dobrem okusu, ga raje zaužijte hitro ali pa s kakšno dodatno tekočino ali žličko medu. V širok nabor uporabe mazila spadata tudi uporaba pri masažah in kozmetiki. Smrekovo mazilo naj bi izboljšalo prekrvavitev, tako da je idealno pri masiranju bolečih mest in mišic. V kozmetiki pa naj bi to mazilo napenjalo kožo in pomagalo pri boju proti celulitisu.

Ne glede na to kaj vas boli ali vam preprosto dela težave, se lahko vedno obrnete na smrekovo mazilo. Cena tega ni visoka zato vas ne stane veliko, da ga vsaj preizkusite. Mogoče ne bo rešilo vseh vaših težav, vendar je veliko, če odpravi samo eno. Vsekakor se morate o učinkovitosti mazila prepričati sami, zato ne odlašajte predolgo saj bolečine ne čakajo.

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE