Aktualno, Prosta delovna mesta, Zaposlitev

Prosto delovno mesto: Kuhar-ica in pomočnik/ca dobita delo v gostišču z domačo hrano na smučišču Krvavec!

14. 10. 2015

Ne veste kje bi se zaposlili, ker ste vsak dan soočeni s poplavo oglasov, ki iščejo kader vaše izobrazbe? Ste si mogoče kdaj zaželeli, da bi imeli zaposlitev kjer se vam zjutraj v službo ne bi bilo treba odpeljati z avtom, ki je leden, ker ste ga ravnokar izkopali izpod snega in vas zebe, poleg tega pa ste že navsezgodaj slabe volje, pa še niti na cesto niste prišli? Ko pridete do naslednjega križišča vas čaka že velik kaos, saj nevestni vozniki niso zamenjali pnevmatik na svojih vozilih in se zdaj vrtijo po cesti in vam onemogočajo točen prihod v službo. Tam vas bo čakal neučakan šef in vi nič krivi, boste morali delati uro dlje zaradi nekoga drugega. Kakšen dan, … kako naj takšna zaposlitev človeku pomeni izziv, ki ga bo opravljal dobre volje in zbran?

Če ste v pokoju ali na zavodu za zaposlovanje (saj ste očitno prestari, da bi prosta delovna mesta za vašo starost kar deževala), doma sedite slabe volje, saj ste osamljeni, imate pa ogromno znanja o kuhanju in zelo radi kuhate,vendar… komu? Še sebi se vam ne da, saj veste, če boste preveč razsipniški, ne boste imeli denarja do konca meseca. Ne smilite se samemu sebi, naredite spremembo, ki vam bo omogočila lepše in bolj radostno življenje.

Prosta delovna mesta

Imate ideje, znanje in voljo do kuhanja, si želite videti srečno site in zadovoljne goste, ki si ližejo prste od vašega okusnega kmečkega krožnika, na katerem se na dolgo vije pečenica ali krvavica z dušenim zeljem, z ajdovimi žganci iz eko moke in hrustljavimi ocvirki ali praženim krompirjem,ki je zrasel na domači kmetiji na višini 1000m? Znate namočiti fižol iz katerega boste naslednji dan skuhali pasulj,saj pločevink pri nas ne poznamo in se jim izogibamo, ker želimo gostu postreči zdravo in okusno enolončnico z dimljeno domačo klobaso ali zamesiti domač kruh ali vlečeno testo, ki ga boste raztegnili in nadevali s skuto ali jabolki in spekli okusen domač zavitek? Zaposlitev v gostišču z domačo hrano na smučišču Krvavec čaka prav takega kandidata oz. kandidatko. Če iščete prosta delovna mesta na področju gostinstva, se s klikom na tole povezavo lahko takoj prijavite na oglas, kjer zaposlitev čaka na vestno in odgovorno osebo.
 
Res si želimo najti srčnega in nadarjenega sodelavca, ki mu ni težko skuhati tudi alergikom, vegetarijancem ali diabetikom, saj vsi smo ljudje, ki rabimo posluh in če dobimo še odgovor, ki si ga želimo, znamo izraziti tudi hvaležnost.

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE