Zdravlje

Implantati nadomestijo vaše izgubljene zobe, da zgleda lepo in lahko jeste hrano

15. 6. 2022

Implantati so vsadki, ki nadomestijo vaše zobe in jih dobite tukaj https://luxdental.si/implantati skupaj z vrhunsko storitvijo. Izberite kakovostne implantate in izkušanega slovenskega zdravnika, ki vam bo stal ob stani, vas temeljito pregledal in obravnaval vse, kar je narobe, saj je razlog, zakaj nimate enega ali več zob. Če se v tujini vsadijo nekakovostni implantati in vam jih vsadi zdravnik, ki ne preveri, ali imate druga obolenja, se lahko to zares zakomplicira in vam oteži življenje ter stanjša vašo denarnico.

implantati

Kakovostni implantati so narejeni tako, da imajo grobo površino. Material, iz katerega so narejeni, je titan, ki je izjemno kakovosten in prijazen telesu. S posebno tehnologijo se izdela groba površina, da se lahko vaše tkivo prime na vsadek in ga telo sprejme kot svojega. Zaradi tega se ne bodo pod dlesnimi nabirale bakterije, zobni kamen in ne bo vnetij, kariesa ter parodontoze, ki se lahko pojavijo pri slabših vsadkih, ki so cenejši od kakovostnih. Zato premislite, katere boste izbrali.

Kakovostni implantati in kakovosten zdravnik, ki je pri nas v Sloveniji in je na dosegu roke, vam bo naredil celotno zobozdravstveno storitev tako, kot je treba. Če bo potrebno, vam bo po brezplačnem pregledu predlagal, kaj narediti, če imate težave z boleznimi in vnetji, saj mora to pozdraviti preden vsadi vsadke. V nasprotnem primeru, so lahko komplikacije tako velike, da se morajo implantati odstraniti, nato sledi zdravljenje komplikacij in se vsadijo drugi vsadki.

S tem boste izgubili dosti denarja, časa, zdravja in živcev. Premislite, če se varčevanje za zdravje res splača. Najbolje je, da se obrnete na specialiste na zgornji povezavi in se posvetujete z njimi preden se začne vaše zdravljenje brezzobe čeljusti, pa če vam manjka en sam zob ali več in morda vsi. Z vsadki se da to vse rešiti in boste do konca življenja imeli mir ter dobesedno nove svoje zobe, ki bodo z vami brez, da bi bi jih bilo treba odstranjevati. Samo skrbite zanje in vse bo v redu.

Rate this post

Morda vas zanima tudi:

CLOSE
CLOSE